Wednesday, February 14, 2007

relieved~!

sports day d0ne !! ha ha~ 12,13 n 14 feb. walaupun 'pasukan hotlink' dpt 3rd place, best tetap best. n walaupun lompatan kijangku mcm kancil, best tetap best ;D hehe
last day tadi, paling best coz.. makan best.. haha.. of coz la ade events yg aku suker.. 4 x 100 n 4 x 400. berbaloi kehabisan suara bile girls maju menang gold dua2 events tuh.. ksian team boys, sbb byk yg injured. berpagar girls pun best sbb nampak tough giler n bit funny biler sorg girl tu teragak2 nak melompat.. huhu camne tah gaknye klu aku yg masuk? haha. pepun tahniah le kat suma atlit umah maju n lain2 atas komitmen yg diberi, aku mmg ske sports nih, cuma x berkudrat nak membuat je. :D
tahniah gak kat housemates aku yg involved dlm pergerakan kreatif, korg mmg lawak! haha

kodak 023

back: kish,me n aicu[gold runner 4x1,4x4 n duta 100plus kitorg!]
front: fafa n kil
hehe lega giler dah abesh!


kodak 017

pergerakan kreatif
-stadium bola sepak kuala lumpur-


semalam, events habis awal, kul 230 pm, cabut g klcc ngan kak mun n rizal. g tgk pameran sains islam on purpose nak wat assignment TITAS. hehe x sangka jumpa yg lain2 kat sane.. esok dah nak tutup br nak g ye? hehehe :D
pas amik pics yg perlu, g makan kat pizza hut.. bual lama2 then lepak lagi smpai kul 8 lebey kurg, balik semula ke cheras..

DSC00999

rizal ngan aku mase pameran.
nak bwat keje ke nak lepak je nih?


ay.. 3 days left.. nak balik kampung!!!!!!!!

3 comments:

eRma said...

g dgn kak mun n rizal?? cam tipo0 jer,, bc0z juz ada pic k0 ngan rizal!!!!! i repeat JUZ UR PIC WIF RIZAL so00 mna kak mun nyer~~ g dating x nk ngaku!!!!!!!!!!!huh!! g dating dgn my 0liver kahn!! sampai hati!! sudah laa ku nk kuaq laa mlm nie klau camni!

LittleShijuku a.k.a Nutz said...

@ erma: ngeknye ko.. mmg ler.. dah mun jd camerawoman mmg la not in d pic.. erma ngeeek~~~ ;D

Anonymous said...

ooo..couple ngan rizal ye.. hikhikhik...
x ckp ngan aku pun... huhu.. xpe xpe...
setia gak dia tu... teman ko g cafe, teman ko mkn sama2.. isk isk..romantik la nutx.. muahaha

hey, erma.. ko jd spy la.. tgk nutx watpe tu..huhu...

=org yg memerhati=