Saturday, December 16, 2006

kawan ke macam tu

x payah bace kalau TAKUT sakit

i'm tired.sick.pissed off. siapa yg x penat kalau asyik kena menjaga orang? asyik kena tolong dia, pegang dia, lindung dia, tapi dia lepas tangan bila die rase senang, bila dah jatuh, dah terbuang, dah nazak, dah susah, datang cari kita, help me-i need u- i miss u-want to see u. cheh~! aku penat la nak TOLONG kau! nak JAGA kau! gunalah suma ayat2 basi tu, kita kawan-ko la kawan aku dunia akhirat-aku je yg ingat ko slalu-bla bla bla.. sheeeet. sebab ko kawan aku la aku xnak tolong kau lagi, sebab ko kawan aku la aku x boleh nak bohong, sebab ko kawan aku la aku protect ko, aku cover ko, tapi pernah ke ko pikir orang sekeliling ko? kenapa diorang marah ko? kenapa diorang buat taik kat ko? kenapa dari dulu life ko camtu? peoples need changes and u 2! ko x bleyh nak bergantung kat orang lain je, pastuh nak salahkan orang lain, ko pernah ke pk ape yg ko buat tu suma betul? ko gembira ke dengan ape yg ko buat tu? kalau ko suka, baguslah.. baguslah kalau benda tu betul! rase nye dah banyak kali aku ingatkan kau, tapi aku tau mmg susah mesej tu nak sampai kat ko. selagi sikap ko macam tu, selagi tu la life ko camtu, berentilah salahkan orang lain, tengoklah cermin, tanyalah diri sendiri, kalau betul orang lain salah, jangan jadi salah macam diorang gak. maaflah sebab mmg aku sengaja nak mengelak dari jumpa ko, sebab aku dah penat nak tolong kau.. tapi tulah..

sebab kononnya kita kawan...?

5 comments:

b.La-J said...

nad... u are one good friend.rugila mmbe kau kalau die ilang kau.

Anonymous said...

nuT,, r u 0k???uish,,, smlm ko cam ok jer.... hurm nvm,,, ko kt mna nie?? umah nAt kerk??? huhuhu s0rry erkh klau umah semak,, tp x per,,, nnt bila ku balik sn dgn BAUK diulangi dgn BAUK,,[eventhough fendi nyer keta] aku kms,,, k,,, gtg bubbye

[[eRmA yg sdG sakEt pruT]]

LittleShijuku a.k.a Nutz said...

@bla-j - kau baik gak.. :))

@erma - um.. tula ma, xkan aku nak tunjuk muka kat ko. ko x salah pun. ko rase ko salah ke? >,<
eyh, dah naik ngan bauk jgn lupa kemas umah eyh.. k thx

b.La-J said...

aku mmg baik.kau je yg pk aku jahat.taula kau mmg jahat.poorah

Anonymous said...

iyeke.. membe ape ye ni... ko pun jgn anggap aku cam tuh hah.. =p

-aleen yg baik hati-