Monday, June 08, 2009

: (

i need a laptop

: (







.

7 comments:

waNNa_eXess said...

oh, i owez want a laptop.
setiap kali aku nak, abah akan cakap..no. xpyh. "ko bukan belaja jauh2 pun. dekat je. pakai pc pun xpe"
setiap kali bile aku balik rumah, aku xde laptop or pc. lalu, aku pon merempat gune laptop lil' bro or lil' sis. and sometimes laptop abah aku.
aku tertekan kadang2.
so, kadang2 aku on9 gune psp aku.
or gune pc kat rumah yg agak lembab.
nyampahh u..
dan setiap kali pun bile aku nak laptop abah aku x bg beli....
aku sabar je nih.
bile tibe masanya aku akan beli macbook pro!
seswai la dengan request aku yg 3kali nak beli laptop.
3k X 3=9k. aku dah boleh beli macbook pro!!!

hahaha.
angan2 aku.
nantiikan aje.
kesimpulannya.
laptop itu memang penting.
boleh on9 walaupun dalam toilet.
(aku dah apply gune psp on9 kat toilet rumah aku nih. hahaha)


soorrryyla nut. aku membebel panjang giler.

nak beli laptop nnti jgn beli amd. tenkiu.

eRmAbuTAng said...

i need new laptop to0o0
the white 13" macbo0k
already lo0ks for it
dpt jew allowance aku terus g bli
join? ker ko nk bli dlu?

nuT said...

@wanna:
i'm goin to get my mac pro too one day. tunggu kerja maaa !
haha. ko da nak smpai masa da.
ko akn buat aku jeles. haih

@erma:
yes i really need one.
maybe i'm goin to get one b4 d allowance. i need it for praktikum.
so.. maybe its AN apple.
or.. maybe its AN accer.

remember? my old lappy still in my dad's hand. demit.

miss1904 said...

laptop sgt2 penting time prktikum nnt...~
aiya..~need new lptop too...~

nuT said...

@miss1904 :

kan kan kan kan ??
dah la prak jauhh.
sigh.

kimisai said...

ala wanna ko dah ader kamera..hahaha same mahal ngn laptop ar..huhu

nak laptop...pegi lowyat...taaaaa

waNNa_eXess said...

nut: bile aku nak dapat duwett yg banyakk nihh???????????
derma2.

kimi: tp aku xde laptop!! huhu