Saturday, November 04, 2006

special

for FAFA 04/11, ERMA 07/11 n ALIN 13/11, i wanna wish u all !- Happy Superb Birthdays -! love u guys~ please dont expect anything from me, i'm having economy crisis, hu hu hu T,T

11 comments:

Anonymous said...

thanks nad...=) huhu..i dont xpect anythin from u..just on launch n hantar ke shawn or ecah..huhuu... alaaa..nti kat johor la awak blanja saye..nak kek cokelat eyh..huhuh

LittleShijuku a.k.a Nutz said...

amboi2.. requet lebey2 plak.. sure eyh dtg johor.. klu x dtg.. aku tenggelamkan labuan tu nanti ;D

Anonymous said...

wahhh.. k0 igt aku bc benda nie aku terharu2 sampai nangis2 laa??? tol0ng laaaa,,, x tharu langsung huhuhu,, but thanks 4 da party n tunggu aku balik lambat dlm hujan,, huhuhuhu frenz 4eva,, tapi aku rs kt mmg akan jd more than dat kn?? huhuhuhuhuhu

LittleShijuku a.k.a Nutz said...

hell no! wat do ya means by dat huh?! hahaha, nyway erma.. mine is better than ur y! 360 .. ;D

Anonymous said...

krisis? eleeyy.....alasan je.. tu la, sibuk je msukkn longkang tu..tu la duit tu dh msuk longkang..haha

nyway, tanx dear.. wlupapepun, ko ni mmg hebat...
hebat!!

ko jgn jeles ye yg aku pggil erma sayang...dia kan lg baik dpd ko..

tanx ye VOICE SMS.. COMELL...huhu tp jahat gak!! =D
i'm twenty now!! haha... x saba aku nk msuk 21...kunci kebebasan..!

-aleen yg baik hati-

LittleShijuku a.k.a Nutz said...

eley cik aleen ni, br masuk 20 dah bising.. u just 2 months older den me >,<
nak masuk 21 lama lg la..

xcuseme, i x men la main bowlin masuk longkang, jatuh la reputasi i sbg pemain gaya bebas.. hehe

voice sms comey? mmg la.. tgk la org nye.. comey kan? hebat? tentulah!

Anonymous said...

okeeyyyy...no prob.. kite tgk la sape hebat bab bowling ni... klu ader peluang, kite lawan ek.... haha.....

mmg aku tgh bising ar...!!!

-ALEEN COMEL-

LittleShijuku a.k.a Nutz said...

eheh? sebenarnye byk peluang terbuka, ko je acap kali melarikan diri.. ececeh~ hua3

k meet ya next year, sape kalah blanje keni rojes~ hehe

Anonymous said...

okeyyy....
aku melarikan diri dpd ko sbb ko ni pembunuh lgpun ko ni "WANTED" - KERAJAAN MALAYSIA-BRUNEI DARUSSALAM. Coz ko dlm cubaan membunuh salah seorang kerabat diraja.. haha...
aku tunggu ko jd "ahli masyarakat yg sah", barula aku leh main ngan ko..huhu.. bukan next year, tp tahun2 akan dtg.. sehinggalah kau insaf...

-aleen-

LittleShijuku a.k.a Nutz said...

klu hebat sgt kerabat diraja tu, kenapa tidak arahkan saje polis diraja tangkap aku? ehehehe
terbukti ko xde evidence yg sahih utk buktikan aku sbg criminal ;D

Anonymous said...

haha........!!
no comment....
aku malaslah nk layan ko ni...
weh!! jgn pukul erma tau... klu aku tau ko still pukul dia.. siap ko nnt haa!!!