Friday, October 10, 2008

nameTAG

been tagged by ermabutang.

State 15 weird things/ habits/ little known facts about yourself.

1-  sharing bukan slalu caring. aku x suka share cawan. sekian

2- aku x suka org lambat2 dan buat aku menunggu cam driver 

3- i hate durian. nak makan pegi jauh2 dr aku. 

4- amat cerewet dan memilih makanan. x makan makanan rapu seperti kuih raya dan kerepek2. jadi jangan kecik hati ye. 

5- susah untuk menghabiskan seceduk nasi berbanding dua pinggan spagheti. he he

6- suka suka suka sangat kopi. lebih2 lg menikmati di old town white coffee. bersama dia.

7- w/pun gemar kopi.  aku x pandai minum kat starbucks. aku minum kopi murah sahaja.

8- suka  membaca  novel tanpa henti. xde sambung2. baca bagi abes 1-2hari.

9- prefer english stories, films, music n bla bla bla. tapi  x pandai2 gak english.

10- suka suka suka vintage thingy. kan erma kan? ;)

11- berharap memiliki sebiji DSLR camera

12- suka suka  suka mengumpul pendants & rings

13- memilih hanya menonton filem aksi di  cinema sahaja. rasa membuang masa menonton filem hantu dan komedi melayu.

14- no ear piercing. nop nop nop.

15- x kan memilih bidang perguruan jika tidak terpaksa.


pe0ple i will t0rture wif taggin

- fafa

- tixx

- bila j

- wanna

- didiw

- neo

-  you, readers

4 comments:

eRmAbuTAng said...

k0 blum taw kebesh-an starbux :P

crescent said...

dang! kene wat lagik..haha
aku tgh xde mood nk berblog..huhu
yg dulu pon aku x wat lagik...muahahah ><

Nabila J said...

naddd.xreti minum kopi starbucks?? pelik cos org suke minum kopi,mmg starbucks tempat pertama. lainla aku, kopi pon x sentuh.hehehe.
aku buat tag ni next time ehhh dear? aku tengah dlm mood utk surf2 je ni.hehe.and mengkomen! kau pon kene rajin komen! :p

nuT said...

aku suka kopi pekat dan likat.
hi hi



yerr sila la komen.
;)