Sunday, January 20, 2008

late post !!

okaaaaaaay. akhirnye dapat gak curi picts dari diorang. susah betul. hari2 dtg kelas duk seblah pun asyik lupa nak bawak! (since x bawak digicam sendiri). okay start citer!

perhimpunan siswa merdeka 50 tahun berlangsung kat UTM skudai jb last 13 jan. sepatutnye benda ni dah jalan last year. tapi ntah ape citer ditangguh hingga awal bln lepas. latihan dan preparation dijalankan seminggu sebelumnye. tu yang merempat lama kat utm without net! sengal~! so kitorang selaku peserta arena buat 5 jenis tarian; zapin, joget malaysia, cgt, jalur gemilang, & budi bahasa budaya kita. walaupuun penat n ntahpape.. enjooooooy! (sbb smgu x pyh msuk kelas) heh~

pictures....

S6301273

masa latihan. xde keje je makan + ss


S6301357

pagi b4 zapin


Picture 102

alia & me. no way aku nak pakai scarf tuh


Picture 097

d boys


DSC04363

bajet di kayangan


S6301391

akhirnya. lepak dah abes


tu jelaaa.. leceh nak upload semua..
dah. kene study anatomy plak
setan punye subject!

3 comments:

eRmAbuTAng said...

nut in make up~~
a miracle i didnt g0t a chance t0 witness
hahha
next st0p
high heels sh0pping wif me~
n0se g0t quite cute heels~
i hate anat0my t0 but t0atlly ad0re grey's anat0my
aku taw k0 byq si guest t0 puji bl0g k0 kn???

LittleShijuku a.k.a Nutz said...

seytan hang
heels? bleh habaq spot clarks tu pon x de chance dapat lg.

anatomy? aku dah puas study anatomy jensen tadi. superb. muahaha

sape si guest tu kawan hang ka? bagi boikot kat aku eyh? hampeh

eRmAbuTAng said...

really~~~~~
dats intersting
upper boy part anat0my?
or juz l0wer?
b0th?