Tuesday, October 17, 2006

cHa0s

hurm.. last friday, sajeje nak balik puchong, ma bro house. ni suma pasal nak makan sdap2 coz ma bro kat kg, malam die balik sure mama kirim lauk besh2. so dlm kul 5, i gerak la dari cheras.. ntah camne dah takdir, i met an accident kat lebuhraya damansara puchong dpan ioi mall tuh.. vios kat dpan bwat emergency break, so dat kancil kat dpan keta i, i plak tgh speeding.. break jugak tp dah benda nak jadi.. langgar gak blakang kancil tuh. so 3-3 kena la.. T,T haih~ actually dah xde perasaan nak ckp benda nih tapi sajeje nak share ngan korang.. just look at d pics, d kancil front of me, claim ma insurans.. mayb amik mase smgu utk repair keter tu.. huaaa nak raye!! xde keter~~ >,< patahler kaki naik cab g kelas smgu nih... sigh

cHa0s

4 comments:

Anonymous said...

tu laa......!!!
-aleen-

LittleShijuku a.k.a Nutz said...

aleen dengkiiiiiiiii~~

b.La-J said...

keep ur distance while driving la lalinkkkk!!!!!!!!!!

LittleShijuku a.k.a Nutz said...

@b.la-j : *nods*nods*