Saturday, April 08, 2006

yawning while eating

me.. what a creepy day 4 me n kilod! nak tau pe citer? hehe..

semalam after duty, we packed out stuff n went to pudu, bought 2 tickets to Jay Bee at Konsortium counter; promised it's the bus, then to platform 23.. what a liar, it's Damai Xpress bus with a messy driver! the bus was very damn old condition, moved very slow, n quite noisy with the minah2 indon yg memekak.. shitto~! geram giler, rase nak bakar bas tu tp nanti x sampai umah laks, blacklist damai xpress!! sudah jatuh ditimpa tangga, dat stupid bus x singgah lucky garden pon!! argh~!! mase tu rase nak balik semula pudu, bunuh akak kat kaunter tuh.. damn giler, terpaksa turun kat air hitam.. n my mum ask me to naik bas ke yong peng.
bas ke yp.......? hah? hah? hah? mane aku retiii....! dah jatuh ditimpa tangga, anjing datag menggigit barangkali.. tunggu punya tunggu bas xde gak, dahle cr toilet pon x jumpa.. hampeh giler.. at last tpaksa naik bas ke BP n turun kat my previous skool aka my dad's skool. met my dad there n we went home 2gether.. *sobs*
what a unlucky day~!
while i'm in the car home, kilod msg me.. hahaha, x sangka die pon senasib, sampai je larkin die terus beli tiket bus balik kl, but then duit die x cukup untuk tambang balik umah n there's no ATM there.. kakakaka, fortunately, she got fren there n she helped her home.. huhuhu kita seroopaa.. =p


um.. isnin x cuti but selasa cuti.. nak skip isnin, bley balik lmbat.. tp rs x sdap ati plak.. yelah dak baik la katekan.. huhu, kalo x skip.. kene la balik sok.. isk~ selasa cuti duk hostel sure bosan, x sabo aku nak blah cpat2 dr hostel tuh.. bleyla aku g men bowlin ke, ice skatin ke, hape ke klo cuti.. ujung minggu lepak jelah.. um, what else? jya neh.. matta ooooo~~

Happy Birthday to Kilod [24/4] !! huhuhu ko nak present per oi? nak soft toy? aku bagi mr bunny nak? hahahahha huhuhuu kekekeke.. uhuk2..~

2 comments:

8gcjg78asy said...

Get your High School Diploma, Or any Desired College Degree, In less then 2 weeks.

Call this number now 24 hours a day 7 days a week (413) 208-3069

Get these Degrees NOW!!!

High School Diploma "BA", "BSc", "MA", "MSc", "MBA", "PHD",

Get everything within 2 weeks.
100% verifiable, this is a real deal

Act now you owe it to your future.

(413) 208-3069 call now 24 hours a day, 7 days a week.

LittleShijuku a.k.a Nutz said...

sheet.. no advertisement here, please!!!